Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ώρες αγωνίας για την τύχη της μικρής Λυδίας

25.06.2021 | 20:08 Eνσωμάτωση

Το οικογενειακό περιβάλλον που θα μεγαλώσει η ενός έτους Λύδια, που αποχωρίστηκε βίαια την μητέρα της θα αποφασίσει την ερχόμενη Δευτέρα η εισαγγελέας Ανηλίκων.

Την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, ζητά, με αίτημά της που κατέθεσε χθες , η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

Η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου, σε αίτημά της, ζητά επιμέλεια από κοινού και προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές: Οκτώβριο με Απρίλιο το παιδί να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό χρόνο στην Αλόννησο με τους άλλους παππούδες.

«Η μικρή Λυδία πρέπει να μεγαλώσει με δίχτυ ασφάλειας» δήλωσε στο MEGA ο κοινωνικός λειτουργός Σταμάτης Πίττας.

Η εισαγγελέας Ανηλίκων θα εξετάσει και τα δυο οικογενειακά περιβάλλοντα και θα αποφασίσει σε ποιο θα μεγαλώσει το παιδί.

Η μικρή Λυδία συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της ζωής της την περασμένη Δευτέρα χωρίς την ανάσα, το χάδι και την αγκαλιά της μητέρας της.

Στις εισαγγελικές αρχές έχουν παραδοθεί τα πορίσματα των κοινωνικών υπηρεσιών που εξέτασαν τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα, ενώ η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ληφθεί από το δικαστήριο εντός τριών μηνών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 25/06/2021