Ελλάδα

Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης: Δεν αμφισβήτησε την προφυλάκισή του ο 33χρονος

23.06.2021 | 21:23 Eνσωμάτωση

Όπως τόνισε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, δεν είχε τεθεί θέμα αμφισβήτησης της προφυλάκισης από τον 33χρονο πιλότο.

Ο κ. Παπαϊωννίδης υποστήριξε πως ο ίδιος ο 33χρονος ζήτησε την τιμωρία του, ενώ υποστήριξε ότι δεν προσπάθησε να πείσει τους δικαστές ότι δεν πρέπει να προφυλακιστεί.

Όταν ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ρωτήθηκε αν τέθηκαν κάποιες ερωτήσεις για το γιατί δεν αντέδρασε ο δολοφόνος της Καρολάιν μετά την πράξη του, υποστήριξε πως τέθηκαν κάποια ερωτήματα γι’ αυτό από τον εισαγγελέα, ενώ σημείωσε πως όλη η επικέντρωση της ανακριτικής αρχής ήταν προ της τέλεσης του βαρύτατου αδικήματος.

«Εξ ου και ακόμα σε επίπεδο ανακρίσεως είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο η υπόθεση, καθώς υπάρχουν έτερες πραγματογνωμοσύνες και μάρτυρες που θα πρέπει να κληθούν να καταθέσουν» συμπλήρωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Έδωσε τις εξηγήσεις του ο κατηγορούμενος σε πλαίσιο ανακριτικών αρχών, έγιναν και όλα όσα κατέθεσε μαζί με τα στοιχεία που υπάρχουν θα αξιολογηθούν σε μετέπειτα στάδιο» κατέληξε ο συνήγορος του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 23/06/2021