Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν «σπάνε» για πρώτη φορά την σιωπή τους

22.06.2021 | 20:20 Eνσωμάτωση

Για πρώτη φορά μετά τις 11 Μαίου όταν το παιδί τους δολοφονήθηκε οι γονείς της Καρολάιν σπάνε την σιωπή τους και ραγίζουν καρδιές. Σε συνένετυξή τους στην Daily Mail περιγράφουν την κόρη τους , ένα παιδί που διακρινόταν σε ότι έκανε σημαιοφόρος, πολύγλωσση ένα κορίτσι που ταξίδευε και διψούσε για γνώση. Δεν αντέχουν όμως να μιλήσουν για όσα συνέβησαν στην μοιραία μεζονέτα.

Είναι η πρώτη φορά που λύνουν τη σιωπή τους μετά τη δολοφονία στις 11 Μαΐου.

Όμως οι γονείς της Καρολάιν δεν αντέχουν να αναφερθούν σε όσα συνέβησαν στη μεζονέτα στα Γλυκά νερά.

Μιλούν για τη ζωή της στην Αλόννησο, όπου αποφάσισαν να μετακομίσουν από την Αθήνα όταν η Καρολάιν ήταν μόλις 22 μηνών.

«Η Καρολάιν έμαθε να κολυμπάει σε πολύ μικρή ηλικία και πήρε δίπλωμα κατάδυσης σε ανοιχτή θάλασσα. Το μόνο της παράπονο ήταν ότι δεν μπορούσε να γίνει εκπαιδεύτρια καθώς δεν είχε κλείσει ακόμη τα 18. Έτρεχε σε διαδρομές 10 χιλιομέτρων και νικούσε τα περισσότερα από τα αγόρια της ηλικίας της. Είχε πάθος με το κικ μπόξινγκ, έκανε καγιάκ, χόρευε παραδοσιακούς χορούς και συμμετείχε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.», λέει ο πατέρας της Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο 78χρονος πατέρας μιλά με αγάπη και περηφάνεια για την κόρη του, μια άριστη μαθήτρια που διψούσε για μάθηση.

«Την επέλεγαν συνεχώς ως σημαιοφόρο στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, μια διάκριση για τους μαθητές που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους. Η Σούζαν κι εγώ νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν η Καρολάιν κατάφερε να περάσει στο τμήμα Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά παρόλο που μας λύπησε το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι.», συμπληρώνει.

Η Καρολάιν αγαπούσε την εξερεύνηση και πέρασε πολλά καλοκαίρια κάνοντας ταξίδια στην Ευρώπη, λένε οι γονείς της.

«Στις διακοπές της η Καρολάιν ταξίδευε πολύ με φίλες της από το σχολείο και έπαιρνε τηλέφωνο καθημερινά τη μητέρα της για να τη διαβεβαιώσει ότι ήταν καλά. Επειδή ήταν πολύγλωσση, βοηθούσε στην οργάνωση των σχολικών εκδρομών. Πέρα από Ελληνικά, η Κάρολαϊν μιλούσε άψογα Αγγλικά χωρίς προφορά, Γαλλικά και Τάγκαλογκ, τη μητρική γλώσσα της μητέρας της.»,τόνισε.

Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς είναι συντετριμμένοι από την τεράστια απώλεια, όμως αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την επιμέλεια της μόλις ενός έτους Λυδίας, της εγγονής στα μάτια της οποίας θα βλέπουν πάντα την Καρολάιν, το μοναχοπαίδι τους που έχασαν τόσο άδικα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/06/2021