Ελλάδα

Σε τροχιά καύσωνα από αύριο Τετάρτη η χώρα – Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου

22.06.2021 | 21:03

Σε τροχιά καύσωνα μπαίνει η χώρα τα επόμενα 24ωρα μέχρι τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα βόρεια της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα με μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι εκπληκτικός με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο φτάνοντας ως και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Για την περιοχή της Αττικής, λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 23-35 βαθμούς Κελσίου, νοτιάδες ως 4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης παρόμοιο το σκηνικό του καιρού, 22-34 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία, νοτιάδες ως και 5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Σε τροχιά καύσωνα, ηλιοφάνεια, σκόνη από την αφρική και υψηλότατες τιμές στον υδράργυρο την Πέμπτη. Κάποιες τοπικές μπόρες αναμένονται την Παρασκευή και περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 22/06/2021

Ελλάδα