Ελλάδα

Δικηγόρος συζυγοκτόνου: Θα ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, όμως δεν γίνεται

22.06.2021 | 20:57

Για την απολογία του εντολέα του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Ήταν μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψην μας» ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: “μακάρι να μπορούσα το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει”» σημείωσε ο συνήγορος του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, προσθέτοντας ότι ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν, συμπληρώνοντα πως για όσα έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνώμονας ήταν το παιδί του.

«Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες» κατέληξε ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 22/06/2021

Ελλάδα