Ελλάδα

Γείτονες και φίλοι της Καρολάιν αποδομούν τους ισχυρισμούς του 33χρονου

22.06.2021 | 20:09

Την προσωπικότητα της 20χρονης Καρολάιν σκιαγραφεί το ζευγάρι που ζει δίπλα στη μοιραία μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Από τη μαρτυρία τους είναι ξεκάθαρο πως η 20χρονη ήταν μια εξαιρετική μητέρα που πάνω από όλα είχε την φροντίδα της μικρής Λυδίας.

Ένα κορίτσι με ένα μωρό στην αγκαλιά που το φρόντιζε συνέχεια και δεν το εγκατέλειπε ποτέ. Η γυναίκα της διπλανής πόρτας που έβλεπε καθημερινά την 20χρονη μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, τόνισε με έμφαση πως για το κορίτσι αυτό το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα.

Δεν μπορεί καν να διανοηθεί πως θα μπορούσε να έχει συμβεί ποτέ αυτό που ισχυρίστηκε ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το φριχτό έγκλημα ότι δηλαδή είχε σηκώσει νωρίτερα χέρι στο μωρό της.

«Το υποστήριζα και το έλεγα παντού για την Καρολάιν. Σαν μάνα ήταν άψογη» ανέφερε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Ο Μπάμπης πριν το φονικό στην καθημερινότητα του και μετά πριν ομολογήσει το έγκλημα ήταν ένα αίνιγμα για τους γείτονες του. Και πάντα απόμακρος.

Το κορίτσι περνούσε όλη τη μέρα με το μωρό της στο σπίτι και σπάνια εμφανίζονταν εκεί δικοί της άνθρωποι. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας δεν ήθελαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση με αδιάκριτες ερωτήσεις, ενώ κι εκείνη απέφευγε να μιλά για τη σχέση της με τον Μπάμπη.

Οι άνθρωποι της γειτονιάς θα τη θυμούνται ως το κορίτσι που εμφανιζόταν παντού αγκαλιά με το μωρό της, τη μικρή Λυδία. Το κορίτσι που αγαπούσε και περιέθαλπε αδέσποτα ζώα, το κορίτσι που έκρυβε πίσω από το χαμόγελο του τον δράκο της ζωής της.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 22/06/2021

Ελλάδα