Πολιτική

Α. Λοβέρδος: Στη δημοσιότητα για διαβούλευση η πολιτική του διακήρυξη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

16.06.2021 | 21:00 Eνσωμάτωση

Στη δημοσιότητα έδωσε την πολιτική του διακήρυξη ο Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να ακολουθήσει η απαραίτητη διαδικασία της διαβούλευσης, μέχρι τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, την προεδρία του οποίου διεκδικεί ο κ. Λοβέρδος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος μιλά για «ΠΑΣΟΚ» και, μάλιστα, με πράσινο ήλιο, και όχι για ΚΙΝΑΛ

«Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μία Πράσινη Επανάσταση. Με σεβασμό στις μεταρρυθμιστικές αξίες και τα σύμβολα του πατριωτικού κινήματος, που άλλαξε την Ελλάδα», αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την έναρξη της διαβούλευσης της πολιτικής διακύρηξής του, που έδωσε στη δημοσιότητα.

«Διεκδικώ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για να καταστήσουμε το Κίνημα αυτό μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση και αύριο μεταρρυθμιστική δύναμη εξουσίας», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος, κάνοντας σαφές ότι επιθυμεί επιστροφή στο ιδρυτικό όνομα και τα σύμβολα του κόμματος, δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ με τον πράσινο ήλιο του – αντί του ΚΙΝΑΛ.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι η ιστορία μας. Είναι η ψυχή μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνιάς μας.

Σύμβολό μας είναι ο ήλιος. Το σύμβολο του Διαφωτισμού, του φωτός, των ιδεών και των αγώνων μας. Το πράσινο είναι το χρώμα μας. Η επανάσταση είναι η αποστολή μας. Η επανάσταση είναι το καθήκον μας.

Η Πράσινη Επανάστασή μας είναι η επένδυση στο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/06/2021