Κόσμος

Διαμάχη γιγάντων για «ακόμη ένα τούβλο στον τοίχο»

16.06.2021 | 21:06

Ατυχής ήταν, όπως αποδείχτηκε, η έμπνευση του βασιλιά του διαδικτύου Μαρκ Ζούκερμπεργκ να ζητήσει τραγούδι των Pink Floyd για να διαφημίσει το Facebook και το Instagram. Οργισμένος ο γερόλυκος της ροκ Ρότζερ Γουότερς έκοψε κάθε συζήτηση, φροντίζοντας να "στολίσει" τον Ζούκερμπεργκ με αρκετά κοσμητικά επίθετα.

Άστραψε και βρόντηξε κατά του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd.

Αιτία, η πρόταση το θρυλικό τραγούδι του συγκροτήματος“Another brick in the wall” να χρησιμοποιηθεί σε διαφήμιση του Instagram.

«H επιστολή του Μαρκ Ζάκερμπεργκ προς εμένα έφτασε σήμερα το πρωί και συνοδεύεται από ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Και η απάντηση είναι: «Άντε γ…. Αποκλείεται».»

Το αναφέρω μόνο επειδή πρόκειται για μια ύπουλη κίνηση τους να κατακτήσουν τα πάντα, είπε ο βετεράνος της ροκ.

«Δεν θα γίνω μέρος αυτής της αηδίας, Ζάκερμπεργκ.»

Με ύφος υποτιμητικό ο Γουότερς διάβασε μέρος της επιστολής και κατηγόρησε τα στελέχη του Facebook ότι δεν έχουν καταλάβει το νόημα του τραγουδιού.

«Θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν το Facebook και το Instagram πιο μεγάλα και ισχυρά από ό,τι είναι ήδη προκειμένου να συνεχίσουν να μας λογοκρίνουν όλους. Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο.»

Ο 77χρονος μουσικός ανάρτησε το βίντεο στους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Instagram, που διατηρεί, όπως είπε, για να ελέγχει τη δημοσίευση των τραγουδιών του.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 16/06/2021

Κόσμος