Ελλάδα

Αθήνα: Συνελήφθη ο διαρρήκτης «φάντασμα» – Είχε ρημάξει καταστήματα στην Αττική

15.06.2021 | 17:35

Επ’ αυτοφώρω έπιασαν οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής τον διαρρήκτη «φάντασμα», τον 61χρονο ο οποίος χτυπούσε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Σε φωτογραφίες και βίντεο αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο δρούσε ο 61χρονος, που προσπαθούσε να ξεγλιστρήσει από την τσιμπίδα του νόμου.

Ο ληστής, που και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα, προσπαθούσε να σβήσει τα ίχνη του έτσι ώστε να μην πέσει στα χέρια των Αρχών.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας της Βορειοανατολικής Αττικής, μετά από τις έρευνες, κατάφεραν να ανακαλύψουν την κατοικία που έμενε ο 61χρονος η οποία χρησίμευε και ως καβάτζα για τα κλοπιμαία.

Στους χώρους της οικείας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, φωτογραφική μηχανή, μηχάνημα POS και 6 φυσίγγια.

Όπως φαίνεται στα βίντεο ντοκουμέντο, o 61χρονος δεν πτοούνταν ακόμα κι όταν τα καταστήματα βρίσκονταν σε πολυσύχναστους δρόμους, από τους οποίους διέρχονταν πλήθος αυτοκινήτων και πεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον έξι διαρρήξεις σε καταστήματα σε Αθήνα, Ελληνικό, Αγία Παρασκευή, Χολαργό και Χαλάνδρι, ενώ ερευνάται εάν είχε και συνεργάτες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, σπρέι πιπεριού, αυτοσχέδιο μαχαίρι, αυτοσχέδια ξύλινη ράβδος, καθώς επίσης και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα από τρεις κλοπές καταστημάτων.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 15/06/2021

Ελλάδα