Ελλάδα

Ζάκυνθος: Οι εκτελεστές του Κορφιάτη σκόπευαν να τον δολοφονήσουν στο νοσοκομείο – Νέα στοιχεία

11.06.2021 | 13:26 Eνσωμάτωση

Στην υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, μια ημέρα πριν από τις απολογίες των επτά συλληφθέντων για την εκτέλεση της γυναίκας, ερχονται στο φως νεότερα στοιχεία και αποκαλύπτονται νέα κομμάτια του παζλ.

Ειδικότερα, οι άνθρωποι που επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2020, ήταν πολύ αποφασιμένοι, καθώς μετά την απόπειρα σε βάρος του -όπου σκοτώθηκε η γυναίκα του-, σκόπευαν να μπουν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν και να τον σκοτώσουν.

Τα συγκεκριμένα άτομα, μετά την απόπειρα σε βάρος του επιχειρηματία και την δολοφονία της γυναίκας του, έπρεπε να απολογηθούν και στον φαινόμενο ως ηθικό αυτουργό του συμβολαίο θανάτου, τον αστυνομικό, και μάλιστα, στις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, φοβόντουσαν πώς θα τον ενημερώσουν.

Διάλογοι που ήρθαν στην δημοσιότητα, φανερώνουν, ότι οι δολοφόνοι χαρακτήριζαν λάθος την δολοφονία της σύζυγου του Κορφιάτη, καθώς στόχος ήταν ο επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εφοπλιστή που έδωσε το σκάφος στους εκτελεστές της 37χρονης για να μετακινηθούν από την Ηλεία στην Ζάκυνθο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 11/06/2021