Ελλάδα

Επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές της χώρας η πρόσβαση των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας

11.06.2021 | 13:40

Πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα αποκτούν οι «Λευκές Περιοχές» της χώρας χωρίς γραφειοκρατία και άσκοπες μετακινήσεις μέσω του gov.gr. Το πρόγραμμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αφορά πάνω από 160.000 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας αποκτούν οικισμοί που μέχρι πρότινος βρισκόταν εκτός τηλεοπτικής κάλυψης.

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε τη λειτουργία του προγράμματος «Λευκές περιοχές» μέσω του οποίου 160.896 νοικοκυριά σε 4079 οικισμούς σε όλη τη χώρα αποκτούν δωρεάν για τα επόμενα 8 χρόνια τηλεοπτική κάλυψη διασφαλίζοντας για όλους τους πολίτες τη δυνατότητα πρόσβασης στην πολυφωνία, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Οι δικαιούχοι μπορούν μέχρι τις 15 Ιουλίου να υποβάλουν αίτηση μέσω της σελίδας white -areas.gov.gr ή στα ΚΕΠ χωρίς υποχρέωση προσκόμισης δικαιολογητικών.

Πλέον χωρίς γραφειοκρατία και άσκοπες μετακινήσεις οι πολίτες των απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας και στους σταθμούς περιφερειακής εμβέλειας που μεταδίδονται από τον πάροχο της επιλογής τους.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/06/2021

Ελλάδα