Ελλάδα

Ηλικιωμένη 100 ετών έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια αδίστακτου ληστή

11.06.2021 | 13:19

Σε βασανιστήρια υπέβαλε μία γυναίκα 100 ετών άνδρας που εισέβαλε στο σπίτι της στο Ίλιον Αττικής.

Ο κακοποιός μπήκε αφού παραβίασε ένα ανασφάλιστο παράθυρο, σύμφωνα με την αστυνομία. Στη συνέχεια χτύπησε την ηλικιωμένη, προκειμένου να του πει πού είχε κρυμμένα χρήματα και πολύτιμα είδη.

Ο κακοποιός λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα εισέβαλε στο διαμέρισμα της στο Ίλιον. Ο ληστής έψαχνε το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα μπήκε στο δωμάτιο της ηλικιωμένης και ενώ εκείνη κοιμόταν της άρπαξε το πορτοφόλι που είχε κάτω από το μαξιλάρι της.

Τότε η ηλικιωμένη ξύπνησε και αντέδρασε άμεσα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πάλη μεταξύ τους. Ο ληστής τη φίμωσε και τη χτύπησε δύο φορές στα χέρια, ενώ εκείνη του ανταπέδωσε δύο μπουνιές.

Πριν φύγει ο δράστης αφαίρεσε και τα λιγοστά χρήματα που είχε στην κατοχή της η ανιψιά της ηλικιωμένης που την προσέχει. Όταν η ίδια άκουσε τις φωνές της γιαγιάς και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί ο αδίστακτος δράστηςείχε κάνει ήδη την δουλειά του και έφευγε από το σπίτι σαν κύριος.

Η ανιψιά της ηλικιωμένης που κατάφερε να δει τα χαρακτηριστικά του ληστή έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη της συμμορίας, ενώ οι αρχές προσπαθούν να συλλέξουν τυχόν αποτυπώματα από το μπαλκόνι του σπιτιού.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/06/2021

Ελλάδα