Πολιτική

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», ξεκαθαρίζει ο Κ. Μητσοτάκης

05.06.2021 | 13:23

Τέλος στα σενάρια των πρόωρων εκλογών έβαλε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας. Μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι δείχνουν την αποδοχή και την αντοχή της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο διαγραμματειακό όργανο της ΝΔ έκλεισε για μία ακόμη φορά τα σενάρια των πρόωρων εκλογών.

Με αφορμή το προβάδισμα που καταγράφει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι σημαντικό η κυβέρνηση να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Παράλληλα, ανέφερε πως πρόθεσή του είναι να ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές εκλογές μέχρι τον Οκτώβριο, και το Δεκέμβριο να γίνει το συνέδριο της ΝΔ για το 2021 το οποίο – είπε – συμπίπτει με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και τα 40 από την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ο πρωθυπουργός έκανε ξεχωριστή αναφορά στη νεολαία και με την ιδιότητα του πατέρα τριών παιδιών μεταξύ 17 και 24 ετών, τόνισε ότι αποτελεί προσωπικό το στοίχημα να μπορεί η κυβέρνηση να συνομιλεί και να ακούει τους προβληματισμούς των νέων.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 05/06/2021

Πολιτική