Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Της έκανα φλερτ η απάντηση του 55χρονου που αποπειράθηκε να αρπάξει 16χρονη

01.06.2021 | 20:17 Eνσωμάτωση

Η 16χρονη κοπέλα αναγνώρισε τον 55χρονο άνδρα που της ζητούσε να μπει στο αυτοκίνητό του, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Λίγες ώρες μετά την αναγνώρισή του από τη 16χρονη μαθήτρια, ο 55χρονος που φέρεται να προσπάθησε να την απαγάγει, περνά την πόρτα των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, όπου μάλιστα δήλωσε πως είναι καθηγητής επαγγελματικού λυκείου.

Τρόμος απαγωγής

Ο πατέρας του κοριτσιού περιγράφει στο MEGA την στιγμή που το παιδί του βρίσκεται αντιμέτωπο με τον 55χρονο.

«”Μια χαρά είσαι 16 χρονών κουκλίτσα έλα να σε πάω εγώ στο σχολείο με το αυτοκίνητο”. Προχώρησε το παιδί να φύγει προς το σχολείο και σε ένα στενάκι μέσα την ακολούθησε με το αυτοκίνητο και την πίεσε για να μπει στο αυτοκίνητο λεκτικώς και πιο επιτακτικά. Το παιδί αρνήθηκε γύρισε προς τα πίσω έφυγε πάλι στον κεντρικό τον δρόμο και μπήκε στο καφέ που ήταν τα παιδιά εκεί οι σερβιτόροι και με πήρε τηλέφωνο μετά να πάω να την πάρω» ανέφερε.

Η 16χρονη μαθήτρια είχε χάσει το λεωφορείο που έπαιρνε για να πάει στο σχολείο της, πήρε ένα άλλο και κατέβηκε σε μια στάση που δεν γνώριζε. Έτσι, μπήκε στο πρώτο μαγαζί που βρήκε μπροστά της για να ρωτήσει πως θα φθάσει στον προορισμό της.

Μέσα βρισκόταν ως πελάτης ο 55χρονος που προθυμοποιήθηκε να την πάει εκείνος στο σχολείο με το αυτοκίνητό του, για να βρεθεί λίγο αργότερα, μετά την άρνησή της, ξανά μπροστά της.

Σωτήρια η άμεση αντίδραση

Κάμερες ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψαν το πρόσωπό του. Αυτό το υλικό, η άμεση αντίδραση του κοριτσιού και των αστυνομικών, έφεραν αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Στο πρόσωπό του αναγνωρίσαν και δυο 20χρονες εκείνον που τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά αρχές Μαΐου στην περιοχή των Πεύκων.

«Της έκανε φλερτ»

Διαφορετική γνώμη έχει ο δικηγόρος του 55χρονου, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά που τρομοκράτησε το κορίτσι ως «άγαρμπο φλερτ».

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για αύριο, με τον 55χρονο να κατηγορείται για απόπειρα παράνομης βίας και απειλής.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 01/06/2021