Ελλάδα

Στο σπίτι στα Γλυκά Νερά βρέθηκε ο 32χρονος πιλότος – Τι δήλωσε

24.05.2021 | 17:58

Στο μνήμα της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, αναμμένα καντήλια κ περιμετρικά λίγα λουλούδια στη μνήμη της κοπέλας, που χάθηκε πρόωρα και άδικα.

Το δράμα της μητέρας της συνεχίζεται με τον Γολγοθά που ανεβαίνει να μοιάζει ατελείωτος. 10 μέρες μετά από αυτές τις σπαρακτικές σκηνές, πριν και μετά την κηδεία της κόρης της, η ίδια περιμένει απαντήσεις για να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από το έγκλημα. Ποιοι ήταν εκείνοι που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα και άφησαν ορφανό το εγγονάκι της.

Η κάμερα του Live News έχει επιστρέψει στην Αλόννησο, όπου η τραγωδία στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας μοιράζονται τον πόνο της μητέρας και περιμένουν την εξιχνίαση που θα δώσει απαντήσεις στους γρίφους του εγκλήματος.

Το δράμα της μητέρας είναι ανείπωτο. Καθημερινά πηγαίνει από το σπίτι στο νεκροταφείο και πάλι πίσω. Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να απαλύνουν τον πόνο της.

Η σεναριολογία των τελευταίων ημέρων έχει προκαλέσει στην οικογένεια έντονη ενόχληση, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους. Φίλοι και γείτονες που τους βλέπουν καθημερινά και μοιράζονται τον πόνο τους.

«Περιμένουμε να μάθουμε ποιοι το έκαναν. Γιατί σκότωσαν μια μητέρα που δεν τους έκανε τίποτα. Γιατί άφησαν ένα αγγελούδι ορφανό. Γιατί σκότωσαν με τόσο φρικτό τρόπο το παιδί μας» ανέφερε φίλη της οικογένειας.

Πριν από 10 μέρες η μητέρα της Καρολάιν έκανε ορισμένα από τα πιο δύσκολα βήματα της ζωής της. Μέσα στο πλοίο που μετέφερε τη σορό της κόρης της, από τον Βόλο στην Αλόννησο, προσπαθούσε να κρατηθεί όρθια, με τη βοήθεια των πεθερικών και στενού συγγενή της, που την κρατούσε.

Λίγο μετά τον επικήδειο και το τελευταίο αντίο στην κόρη της, μίλησε στη βρετανική Daily Mail, για τη νέα οδυνηρή πραγματικότητα.

«Έχουν μιλήσει τόσοι πολλοί άνθρωποι για την Καρολάιν και για το πόσο υπέροχη ήταν. Αλλά για μένα ο θάνατός της είναι πολύ οδυνηρός και πρόσφατος για να μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτήν. Λυπάμαι» εξομολογήθηκε η μητέρα της Καρολάιν.

Η νέα καθημερινότητα της μητέρας που έχασε την κόρη της καλύπτει η θλίψη, η οργή και η απαισιοδοξία για το αύριο. Η προσμονή για την εξιχνίαση που θα λύσει το πιο βασανιστικό μυστήριο της ζωής της.

Ο σύζυγος της 20χρονης βρέθηκε σήμερα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά για να ανοίξει στο συνεργείο καθαρισμού που έχει αναλάβει το σπίτι και ο ίδιος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μιλούν κατευθείαν με την αστυνομία για οποιαδήποτε εξέλιξη έχουν οι έρευνες.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 24/05/2021

Ελλάδα