Ελλάδα

Ρόδος: Σε κατάσταση αμόκ αστυνομικός – Έσπασε με βαριοπούλα το αυτοκίνητο του διευθυντή του

24.05.2021 | 18:08

Οι δύο σκοποί έξω από την αστυνομική διεύθυνση της Ρόδου, στέκουν ακίνητοι. Παρακολουθούν άναυδοι, τον συνάδελφό τους να διαλύει το αυτοκίνητο του διευθυντή τους…

Ως μαινόμενος ταύρος, ο υπαστυνόμος, με τη βαριοπούλα που κρατάει στα χέρια του, πλησιάζει το πολυτελές όχημα του προϊσταμένου του και αρχίζει να το σπάει…

Είναι 10 και μισή το πρωί. Η κάμερα κινητού τηλεφώνου, καταγράφει τον αστυνομικό, τη στιγμή που πέφτει με το αγροτικό του πάνω στο αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτή είναι η μία από τις συνολικά τρεις φορές που έβαλε πρώτη, έπεσε πάνω ύστερα όπισθεν και ξανά… τα ίδια.

Και ύστερα, όπως φαίνεται εδώ, ο υπαστυνόμος, βγαίνει από τη θέση του οδηγού, ψύχραιμος, ανοίγει τη πίσω πόρτα, βγάζει από μέσα τη βαριοπούλα και… ξεκινάει τα απανωτά χτυπήματα και πάλι, στο αυτοκίνητο που είχε αποφασίσει να διαλύσει.

Φαίνεται όμως, ότι ο 48χρονος άνδρας, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτά. Αμέσως μετά, με τη βαριοπούλα στα χέρια, μπήκε στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, και κινήθηκε προς το γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή. Άρχισε να τον βρίζει, την ώρα που με την βαριοπούλα συνέχιζε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του. Την ώρα, μάλιστα, που επάνω του, φέρεται να είχε και το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κτίριο κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν τον ανεξέλεγκτο συνάδελφο τους, πριν ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δύο αστυνομικών υπήρχε μια ενδουπηρεσιακή διαμάχη. Ο υπαστυνόμος είχε μετατεθεί από το Αστυνομικό Τμήμα, στο Τμήμα Διαχείρισης Μεταναστών, είχε εξεταστεί από ψυχολόγο της Αστυνομίας και σήμερα το πρωί θα εξεταζόταν από τριμελή επιτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ωστόσο μετά την συγκεκριμένη… κίνηση να… διαλύσει το αυτοκίνητο του προϊσταμένου του, ο υπαστυνόμος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο Μανώλης Ανδρουλάκης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ρόδου μίλησε για το περιστατικό και ξεκαθάρισε: «Ήταν ένα πρωτόγνωρο περιστατικό που μας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα. Δεν ασπαζόμαστε μια τέτοια πρακτική. Δεν μπορούμε να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας. Μια τέτοια αντίδραση μας προσβάλει όλους.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη ο δράστης θα περνούσε επιτροπή για να κριθεί αν είναι ικανό να έχει όπλο ή όχι.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 24/05/2021

Ελλάδα