Πολιτική

Νέες αποκαλύψεις Καλογρίτσα στην προανακριτική: Είχα… εντολάρες για τα ραντεβού με επιχειρηματίες

20.05.2021 | 13:35 Eνσωμάτωση

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα για την υπόθεση Παππά – «SYRIZA Channel». Ο κ. Καλογρίτσας εξαπέλυσε ρουκέτες κατά του άλλοτε αγαπημένου του συντρόφου Νίκου Παππά. Μάλιστα ο κ. Καλογρίτσας είπε χαρακτηριστικά ότι του έλεγαν: «Σύντροφε βάλε χρήματα και θα τα πάρεις». Πλέον πηγές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν τον Χρήστο Καλογρίτσα ψευδομάρτυρα.

Χωρίς τέλος είναι οι ρουκέτες που εξαπολύει ο καπετάνιος του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή εναντίον του άλλοτε αγαπημένου του συντρόφου Νίκου Παππά για το πώς προσπάθησαν να στήσουν το ΣΥΡΙΖΑ channel.

Ο κ. Καλογρίτσας στο δεύτερο μέρος της κατάθεσής του ανασκεύασε πλήρως όσα είχε πει αρχικά, ότι σκοπός του είναι να μην επιστρέψει τα 3 εκατ. στους Χούρι της CCC και μάλιστα από πάνω να βγάλει και λεφτά, όπως είπε, από αυτή τη διαδικασία.

Η κατάθεση του «καπετάνιου» στην προανακριτική

Ο κ. Καλογρίτσας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τα ραντεβού που έκανε κατ’ εντολή Παππά με επιχειρηματίες, αποκαλύπτοντας μάλιστα και μέρος των διαλόγων που είχε μαζί τους.

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν πλέον ψευδομάρτυρα τον κ. Καλογρίτσα και προσθέτουν ότι από εκεί που θα έβαζε μόνο το όνομά του για το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε να πληρώνει στο κόμμα πάνω από 14 εκατ. ευρώ.

Η κατάθεση Καλογρίτσα θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 20/05/2021