Πολιτική

Καλογρίτσας σε προανακριτική: «Ο Νίκος Παππάς κοιμόταν στο σπίτι μου»

19.05.2021 | 13:02

Ο Χρήστος Καλογρίτσας ανέφερε ότι είχε τις μετοχές του Νίκου Παππά στο κανάλι και ότι ο Νίκος Παπάς κοιμόταν σπίτι του

Τον ρόλο του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ως «μπροστινού» στην προσπάθεια της τότε κυβέρνησης να ελέγξει τμήμα των ΜΜΕ, συνεχίζει να αποσαφηνίζει με την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά, ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας ανακάλεσε στη μνήμη του έγγραφο που περιέχει το «μοίρασμα» των ποσοστών του νέου καναλιού που επρόκειτο να δημιουργηθεί. «Είχα τις μετοχές τους! Τι μετοχές του Νίκου Παππά», δήλωσε.

Ο «κόκκινος εργολάβος» κατέθεσε επίσης ότι το περασμένο βράδυ «έβαλε τη μνήμη του να δουλέψει δυνατά» και θυμήθηκε την ύπαρξη και νέου SMS από τον Ν. Παππά που τον προτρέπει να αποτανθεί στον Λιανό της CCC.

«Χθες έβαλα τη μνήμη μου να δουλέψει δυνατά. Από τον ΣΥΡΙΖΑ με αμφισβήτησαν. Σαν να μου ήλθε χθες στον ύπνο ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλο SMS του Νίκου το οποίο λέει “πηγαίνετε στον Τόνι Λιανό”. Στη CCC.»

Επίσης, ο κ. Καλογρίτσας αναφέρθηκε στις συναντήσεις Παππά με άλλους επιχειρηματίες-υποψήφιους για τηλεοπτικές άδειες. «Μας είδε όλους κατά τον ίδιο τρόπο. Άρα σημαίνει πως κοιμόταν και στα σπίτια όλων αυτών. Έτσι έκανε σε εμένα. Άρα υποθέτω τα ίδια έκανε με όλους. Εμένα ο Παππάς ήταν φίλος. Να ξεκαθαρίσει: έτσι με έβλεπε; Όπως τους άλλους; Ή είχαμε κάτι το διαφορετικό; Με είδε στο σπίτι του. Στο σπίτι μου. Στο γραφείο μου! Εκεί γνώρισε πολύ κόσμο. Εκεί υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν παραμείνει. Για παράδειγμα μια Βουλγάρα καφετζού. Ερχόταν πίναμε καφέ», φέρεται να πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 19/05/2021

Πολιτική