Ελλάδα

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Εισαγγελική πρόταση να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού στους παππούδες

19.05.2021 | 13:31

Στην υπόθεση τώρα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, στην Μακρινίτσα του Πηλίου όταν στις 5 Απριλίου ένας 32χρονος σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού, καθώς και τον 30χρονο αδελφό της, μέσα στο πατρικό τους σπίτι. Τώρα η Εισαγγελία Ανηλίκων ζητά να αναλάβουν την επιμέλεια του 2,5 ετών αγοριού που έμεινε ορφανό από μητέρα , ο παππούς και η γιαγιά του.

Εισαγγελική πρόταση ώστε το αγόρι ηλικίας 2,5 χρονών που έμεινε χωρίς μητέρα μετά τη στυγερή διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα, να αφαιρεθεί από την πατέρα που είναι φυλακισμένος και να δοθεί στον παππού και στη γιαγιά του, κατέθεσε η εισαγγελέας ανηλίκων προς το Πρωτοδικείο Βόλου.

Η πρόταση κατατέθηκε χθες αφού ολοκληρώθηκε η κοινωνική έρευνα που έγινε για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού και η οποία αποφάνθηκε ότι το παιδί είναι ευτυχισμένο με τους παππούδες του, γονείς της αδικοχαμένης μητέρας του.

Η πρόταση της εισαγγελέως διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, που θα συνεδριάσει σε τακτική δικάσιμο το προσεχές διάστημα για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

Σημειώνεται ότι η επιμέλεια αφαιρέθηκε από τον 32χρονο πατέρα του και δράστη της δολοφονίας της 28χρονης μητέρας του και του 30χρονου αδελφού της, που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και δόθηκε στον παππού και στη γιαγιά του παιδιού, από τις 26 Απριλίου.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 19/05/2021

Ελλάδα