Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών τα στοιχεία για την στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν

19.05.2021 | 13:19

Στο μικροσκόπιο των Αρχών για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βρίσκεται ο Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη στον Έβρο όταν επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα με πλαστά έγγραφα.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βρίσκεται ο Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη στον Έβρο όταν επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα με πλαστά έγγραφα.

Σε βάρος του υπάρχουν στοιχεία που τον εμπλέκουν με μία ληστεία στο Πικέρμι στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, μία υπόθεση που έχει ομοιότητες με την εισβολή στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Εξονυχιστικά εξετάζουν οι αρχές κάθε στοιχείο που μπορεί να τους οδηγήσει στους δράστες της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολαιν. Τις τελευταίες ημέρες στο “μικροσκόπιο” έχουν μπει όλα τα ευρήματα που μπορεί να συνδέονται με τον 43χρόνο Γεωργιανό ο οποίος συνελήφθη να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο λίγα 24ώρα μετά την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Χθες, ο 43χρονος Γεωργιανός ο οποίος εξετάστηκε από τους αστυνομικούς για πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, οδηγήθηκε ενώπιον ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Ντράφι όπου ταυτοποιήθηκε το DNA του.

«Οι Γεωργιανοί είναι πολύ σκληροί. Δεν πρόκειται να ομολογήσει ποτέ»

Ο 43χρονος φέρεται να αρνείται κάθε σχέση και με τη ληστεία στο Ντράφι αλλά και την άγρια δολοφονία της Καρολάιν. Ο 43χρονος μπήκε στο στόχαστρο της ασφάλειας καθώς οι δύο ληστρικές εισβολές σε Πικέρμι και Γλυκά Νερά παρουσιάζουν ομοιότητες.

Ο 32χρονος σύζυγος της νεαρής μητέρας αναμένεται να βρεθεί ξανά στη Γενική αστυνομική Διεύθυνση για να αναγνωρίσει τον 43χρονο Γεωργιανό ληστή που συνελήφθη στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο. Οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν εάν ταιριάζει η φωνή και ο σωματότυπος του συγκεκριμένου ληστή με έναν από τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η ανάλυση στα βιντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να εντοπιστεί το δρομολόγιο διαφυγής ενώ συνεχίζεται η ανάλυση των ευρημάτων στα εγκληματολικα εργαστήρια. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν και στοιχεία που μπορεί να προκύψουν από τις φυλακές και τις πρόσφατες αποφυλακίσεις σκληρών ποινικών

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 19/05/2021

Ελλάδα