Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης

12.05.2021 | 13:36

Το εγκώμιο του Νίκου Καρανίκα για τη φαρμακευτική κάνναβη έπλεξε ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Καρανίκας είχε δίκιο όταν μιλούσε για τη φαρμακευτική κάνναβη και είπε επίσης ότι η πατρίδα έχει μόνο να κερδίσει από αυτό.

«Δεν είναι ναρκωτικό αλλά πραγματικό φάρμακο για πραγματικούς ασθενείς», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη φαρμακευτική κάνναβη από το βήμα της Βουλής. Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης πήγε και ένα βήμα πιο πέρα πλέκοντας το εγκώμιο του Νίκου Καρανίκα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου.

«Η ΝΔ έκανε λάθος το 2018», παραδέχτηκε ο κ. Γεωργιάδης και μετά το σάλο που προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα η μεταστροφή του στο θέμα επανήλθε για να υπερασπιστεί και πάλι τη φαρμακευτική κάνναβη.

Ο Μάκης Βορίδης ως πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε εκφράσει τη διαφωνία του στο υπουργικό συμβούλιο για την καλλιέργεια της κάνναβης στην Ελλάδα και απέφυγε σήμερα να τοποθετηθεί.

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης υπερασπίστηκε το νομοσχέδιό του για τη φαρμακευτική κάνναβη κάνοντας λόγο για μισή δουλειά που είχε γίνει μέχρι τώρα, και τώρα με το νέο νόμο θα τρέξουν ταχύτερα οι επενδύσεις στον τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 12/05/2021

Πολιτική