Αθλητικά

Μεταφερόμενοι οπαδοί του Ιωνικού με τα πούλμαν της ομάδας παρά τις απαγορεύσεις για την πανδημία

06.05.2021 | 20:39 Eνσωμάτωση

Αμείλικτα ερωτήματα για τους αρμόδιους που κωφεύουν, προκαλούν οι εικόνες βίαιης και παραβατικής συμπεριφοράς οπαδών του Ιωνικού, οι οποίοι βρέθηκαν στα Χανιά κατά παράβαση των κανονισμών εν μέσω πανδημίας, δρώντας με τις ευλογίες της διοίκησης της ομάδας τους.

Μέσα από το πούλμαν της επίσημης αποστολής του Ιωνικού ξεχύνονται δεκάδες «οπαδοί» και ξεκινούν επίθεση έξω από το γήπεδο των Χανίων εναντίον αστυνομικών που βρίσκονται στον περίβολο.

Βρίζουν και τραμπουκίζουν υπό τις ευλογίες του προέδρου Γιάννη Τσιριγώτη, ο οποίος διακρίνεται πολλές φορές μέσα στο μπουλούκι των μεταφερόμενων «οπαδών» που ουσιαστικά παίζουν το ρόλο των μπράβων τρομοκρατώντας τους αντιπάλους.

Ο πρόεδρος επιδοκιμάζει τα «μπραβιλίκια» αφού τους μεταφέρει με το δεύτερο πούλμαν της ομάδας και επιτρέπει την τρομοκρατία κατά πάντων και των αστυνομικών.

Αναμεσά τους, διακρίνεται και πρόσωπο γνωστό για ποινικές εμπλοκές και σε μπραβιλίκια των Δυτικών προαστίων, που δεν έχει σχέση επισήμως με την ομάδα του Ιωνικού.

Ωστόσο, οι αυστηροί κανονισμοί για τη διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων λόγω της covid-19 επιτρέπουν την μετακίνηση της ομάδας και επιπλέον 10 ατόμων που σχετίζονται με το Διοικητικό της Συμβούλιο ή την διοίκηση της.

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

-Πως βρίσκονται υπεράριθμοι και άσχετοι από την διοίκηση μέσα στα πούλμαν ενώ οι μετακινούμενο εγκρίνονται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ;»

Οι διαδημοτικές μετακινήσεις δεν επιτρέπονται και οι αρχές εξαντλούν κάθε αυστηρότητα

-Πως ξεπεράσαν τα αυστηρά μέτρα μετακίνησης ;
-Με τι είδους βεβαιώσεις ;
-Με έγγραφα της ομάδας ή μήπως πλαστογράφησαν στοιχεία ;

Προφανώς, έχουν την κάλυψη της διοίκησης, αφού βρίσκονται μέσα στα πούλμαν της ομάδας.

-Πως η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ελέγχει τις καταστάσεις που υποβάλλονται ;
-Πως ο κ. Χαρδαλιάς διαπιστώνει ότι τηρούνται οι άδειες που δίνει ;

Η αστυνομική συνοδεία της ομάδας μπορεί να διαπιστώσει, εύκολα, ότι υπάρχουν υπεράριθμοί στα πούλμαν και πως δεν τηρούνται οι αποστάσεις.

Γιατί οι αστυνομικές αρχές δεν ελέγχουν τους επιβάτες στις μετακινήσεις;

Πως οι αρμόδιοι Υπουργοί ανέχονται την ιδιότυπη ασυλία των τραμπούκων την ώρα που επιτίθενται σε αστυνομικούς;

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, που κατάγεται από την Κρήτη δεν έμαθε τίποτα ;

Η ανοχή που επιδεικνύουν οι αρχές όχι μόνο στην αντιαθλητική συμπεριφορά της διοίκησης του Ιωνικού, αλλά και στην παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, προβληματίζει καθώς όπως καταγγέλλεται δεν είναι η μοναδική φορά αλλά η πρακτική αυτή ακολουθείται σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες του Ιωνικού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/05/2021