Χωρίς κατηγορία

Πάσχα εντός των τειχών αλλά… δίπλα στο κύμα

01.05.2021 | 13:23

Όσοι δεν διαθέτουν εξοχικό, αναζητούν να νοικιάσουν ένα κατάλυμα μέσω διαδικτύου, όχι μόνο για το επόμενο 3ήμερο, αλλά και για την Πρωτομαγιά που έχει μεταφερθεί στις 4 Μαΐου. Η πληρότητα σε καταλύματα AirBnb σε Σούνιο, Ανάβυσσο, Πόρτο Ράφτη, Λούτσα, Κινέτα ξεπερνά το 80%, ενώ οι τιμές -όπως θα δούμε λόγω της υψηλής ζήτησης έχουν αρχίσει να παίρνουν την ανιούσα, αν και ακόμα υπάρχουν προσφορές.

Οι παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής φλέγονται από κρατήσεις εν όψει και του τριήμερου της Πρωτομαγιάς. Έτσι τα δωμάτια και τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που νοικιάστηκαν για το τριήμερο του Πάσχα θα ξαναγεμίσουν άμεσα από τους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς.

Στις περιοχές της Αττικής που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα δεν υπάρχουν ελεύθερα διαμερίσματα μέχρι και την παρασκευή μετά το Πάσχα .

Η εστίαση σε συνδυασμό με το τριήμερο αλλα και τον περιορισμό των διαπεριφερειακών μετακινήσεων έκαναν τα προάστια της Αττικής να είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Για την ώρα, σύμφωνα με μεσιτικά γραφεία, οι εναπομείνασες ελεύθερες κατοικίες είναι στην πλειονότητά τους υπερπολυτελείς βίλες με υψηλό κόστος.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 01/05/2021

Χωρίς κατηγορία