Ελλάδα

Τέταρτη καταγγελία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό

21.04.2021 | 20:25 Eνσωμάτωση

Στην υπόθεση Λιγνάδη, στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών μπαίνει και τέταρτη καταγγελία για βιασμό εις βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει 24χρονος, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε δύο φορές, το διάστημα που διέμενε στο σπίτι του.

Νέα έρευνα με επίκεντρο μία ακόμα καταγγελία σε βάρος του προφυλακισμένου ηθοποιού-σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Πρόκειται για την τέταρτη- επίσημη- καταγγελία σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό που μπαίνει στο “στόχαστρο” των εισαγγελικών αρχών.

«Πρόκειται για ένα νέο παιδί, 24 σήμερα χρονών, ο οποίος συμβουλεύτηκε το δικηγορικό γραφείο μας, εντός του Φεβρουαρίου, πήγε στην κυρία 19η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει τη δική του μαρτυρία σε σχέση με περιστατικά που γνώριζε κατά την περίοδο γνωριμίας του με τον κατηγορούμενο»

Η μαρτυρία του 24χρονου υπήρξε αποκαλυπτική σχετικά με όσα υποστηρίζει ότι βίωσε κατά τη διάρκεια της γνωριμίας του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Από τη μαρτυρία του προέκυψαν και στοιχεία που αφορούν σε δική του βλάβη σε σχέση με τα αδικήματα του βιασμού για δύο συγκεκριμένες πράξεις και κατόπιν του τούτου η κυρία 19η ανακρίτρια, ως υποχρεούται δικονομικά απέστειλε αυτήν την μαρτυρία στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να μεριμνήσει από εκεί και πέρα για τυχόν συσχέτιση της μαρτυρίας αυτής με τη δικογραφία που ήδη εκκρεμεί».

Σύμφωνα με την καταγγελία, το θύμα έμενε στο σπίτι του ηθοποιού-σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια για διάστημα κάποιων μηνών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο διαμέρισμα του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο υποστηρίζει ότι τον βίασε δύο φορές.

Το επόμενο διάστημα, ο ηθοποιός –σκηνοθέτης αναμένεται να κληθεί από τις εισαγγελικές αρχές να δώσει εξηγήσεις για την τέταρτη καταγγελία σε βάρος του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/04/2021