Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Την κανονική διεξαγωγή τους δεσμεύεται ο Ιάπωνας πρωθυπουργός

17.04.2021 | 20:46

Το ταξίδι της φλόγας συνεχίζεται στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τελικό προορισμό το Τόκιο. Οι διαδρομές διεξάγονται με περιορισμένο αριθμό κόσμου στους δρόμους, καθώς το τέταρτο κύμα του κορωνοϊού εξαπλώνεται ραγδαία.

Παρόλα αυτά, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Γιοσιχίντε Σούγκα, διαβεβαίωσε πως παρά την πανδημία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2021 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

«Εξέφρασα στον πρόεδρο (Τζο Μπάιντεν) την αποφασιστικότητά μου να πραγματοποιήσουμε τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αυτό το καλοκαίρι, ως σύμβολο της παγκόσμιας ενότητας»

Μετά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, και η πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής προχώρησε σε δηλώσεις και δεσμεύτηκε για την ασφαλή διεξαγωγή τον Ολυμπιακών Αγώνων.

«Θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Παρόλο τον διχασμό του κόσμου, όλα δείχνουν πως η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων θα γίνει κανονικά στις 23 Ιουλίου.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 17/04/2021

Αθλητικά