Κόσμος

Στάθης Άνθης : Για αναγνώριση σορού που βρέθηκε στο Ντεβόν κλήθηκε η οικογένεια

14.04.2021 | 18:19

Για αναγνώριση σορού που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία Bigbury Bay κλήθηκε η οικογένεια του Στάθη Άνθη, η οποία από τις 8 Μαρτίου ζει με την αγωνία της εξαφάνισης του.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Kingsbridge: «Χθες περίπου στις 17:00, η ακτοφυλακή του Φάλμουθ επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Όπως αναφέρουν οι αρχές, δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Στάθη Άνθη που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, ήταν από τις πρώτες που ενημερώθηκαν.

Tελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 8 Μαρτίου στις 5 το πρωί, που σύμφωνα με τον συγκάτοικο του έφυγε από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο.

Ο 34χρονος Στάθης είχε μαζί του μόνο το πορτοφόλι του, ενώ δεν έχουν γίνει κινήσεις στον λογαριασμό του. Πήρε επίσης και το κινητό του, όχι όμως τον φορτιστή του.

«Θέλω να πιστεύω ότι κάποιος του έχει κάνει κακό, όχι ο ίδιος στον εαυτό του» είχε δηλώσει ο αδερφός του, Δημήτρης Άνθης.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 14/04/2021

Κόσμος