Ελλάδα

Έμφραγμα εξαιτίας ενός σάντουιτς: Η απίστευτη περιπέτεια του βουλευτή Γιώργου Αμανατίδη

14.04.2021 | 18:40 Eνσωμάτωση

Μια συγκλονιστική περιπέτεια υγείας έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης, καθώς από την κατανάλωση ενός μολυσμένου σάντουιτς έφτασε στο σημείο να χρειαστεί να κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο βουλευτής περιέγραψε πώς κατέληξε στο χειρουργείο.

«Σε κάποια στιγμή έφαγα ένα πιτοειδές το μεσημέρι, το απόγευμα είχα συμπτώματα δηλητηρίασης. Μετά από τρεις ημέρες ανέβηκα στην Κοζάνη, εκεί ξεκίνησε ένας πυρετός 38. Οι μέρες περνούσαν. Έκανα αξονική τομογραφία, έδειξε υγρό στον πνεύμονα, πήγα στον πνευμονολόγο. Η αρχική διάγνωση ήταν οξεία ενδοκαρδίτιδα».

Ο κ. Αμανατίδης σημείωσε ότι ένα μικρόβιο που είχε η πίτα κατέληξε στην καρδιά του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργείο.

Πλέον, ο βουλευτής είναι καλά στην υγεία του και, όπως λέει, θα ξαναφάει κανονικά από έξω, αφού αυτό το τυχαίο περιστατικό δεν θα πρέπει να συνδεθεί με κανέναν τρόπο με τα καταστήματα εστίασης τα οποία λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ο βουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο, όπως σημειώνει, τον βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 14/04/2021