Ελλάδα

Άγριο διπλό φονικό στην Μακρυνίτσα – Ο δικηγόρος του 30χρονου δράστη στο MEGA

06.04.2021 | 18:03 Eνσωμάτωση

Ο κ. Δημήτρης Βούλγαρης, δικηγόρος του κατηγορούμενου μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δύο αδέρφια έπεσαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους, από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της κοπέλας το βράδυ της Δευτέρας σε χωριό της Μακρινίτσας Πηλίου.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, κ. Βούλγαρης, μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε ότι ο 30χρονος είχε διαγνωστεί με σοβαρή ψυχική νόσο και θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί αν είχε καταλογισμό όταν προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη.

«Έχουμε μία ιδιαίτερη περίπτωση εδώ ο πελάτης μου πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή πράγμα το οποίο έχει διαγνωστεί από γιατρούς του νοσοκομείου. Στις 15 Ιανουαρίου η ίδια η σύζυγός του είχε ζητήσει βοήθεια από τον εισαγγελέα ζητώντας την ακούσια νοσηλεία του. Στο έγγραφο το οποίο κατέθεσε στο Α.Τ της περιοχής.

Κρίθηκε ότι είχε ψυχικά νοσήματα σοβαρά. Δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί εν αναμονή των αποτελεσμάτων δόθηκαν οδηγίες και επιφυλάχθηκαν για την αναγκαστική νοσηλεία του.

Υπάρχει έγγραφο του νοσοκομείου που το αναφέρει αυτό.», ανέφερε.

«Εγώ πιστεύω ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει οπωσδήποτε να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η θέση του κατηγορουμένου πρέπει να εξεταστεί. Έτσι λοιπόν σ αυτό το μηδέν αυτό που πρέπει να διερευνήσουμε είναι τα αίτια και αν ενδεχομένως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταλογισμό όταν έκανε την πράξη αυτή.», πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 06/04/2021