Ελλάδα

Εξαθρώθηκε η συμμορία με τους ληστές που παρίσταναν τους αστυνομικους – Βασάνιζαν ηλικιωμένους μέσα στα σπίτια τους

06.04.2021 | 18:54 Eνσωμάτωση

Πρόκειται για μια συμμορία η οποία εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια νοτιοανατολικής Αττικής η οποία έχει γίνει εφιάλτης των ηλικιωμένων στα Μεσόγεια.

Πρόκειται για τρία άτομα τα οποία έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής δύο ακόμη αναζητούνται. Ήταν όμως εξαιρετικά επικίνδυνοι. Έμπαιναν μέσα σε σπίτια ηλικιωμένων σε βίντεο που έχει εξασφαλίσει το mega φαίνεται ένα από τα άτομα της συμμορίας σε ένα σπίτι ηλικιωμένου ηλικιωμένου σε περιοχή στα Mεσόγεια πριν εισβάλλει μέσα σε αυτό μαζί με τους συνεργούς του.

Εκεί τα θύματα ήταν ηλικίας 90 – 88 ετών πάρα πολύ μεγάλης ηλικίας. Δεν δίσταζαν να τα χτυπήσουν στο πρόσωπο με γροθιές να του σφίξουν το λαιμό, απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν κάτσουν ήσυχοι.

Έπαιρναν ότι πολύτιμο είχαν, κοσμήματα, χρυσαφικά και τιμαλφή, υπολογίζεται ότι υπολογίζεται στις περίπου 90.000 ευρώ η αξία των κλοπιμαίων ενώ για να μην ειδοποιηθεί η αστυνομία αυτή η πάρα πολύ επικίνδυνη σπείρα φρόντιζε να κόβει τα τηλέφωνα των ηλικιωμένων. Τα καλώδια από τα σταθερά τηλέφωνα.

Τρεις έχουν συλληφθεί δύο ακόμα αναζητούνται.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 06/04/2021