Ελλάδα

Μπουζαρανίδου: «Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να μη μιλήσω»

02.04.2021 | 13:48

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε μέσω του MEGA η Ξένια Μπουζαρανίδου, η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας Φράνκλιν Γκονζάλες το διάστημα που εργαζόταν ως σεφ στην πρεσβεία στην Αθήνα.

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» πολιτικό πρόσωπο από τον ΣΥΡΙΖΑ της ζήτησε να δείξει «πολιτική ωριμότητα» και να μην καταγγείλει το περιστατικό.

Περιγράφοντας τις εφιαλιτικές στιγμές που έζησε η κ. Μπουζαρανίδου αποκάλυψε πως ο πρέσβης έμπαινε στον χώρο εργασίας της με τα εσώρουχα και προσπαθούσε να την απομονώσει.

Ο Φράνκλιν Γκονζάλες απομακρύνθηκε μετά από παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο.

Παρότι η κ. Μπουζαρανίδου δηλώνει ότι εξοργίζεται όταν ακούει πολιτκά πρόσωπα να προτρέπουν θύματα σεξουαλικής βίας να βγουν να μιλήσουν.

Η ίδια μετά την απομάκρυνση του πρεσβη του η ίδια απολύθηκε από την πρεσβεία και μάλιστα δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά καθώς όπως καταγγέλλει η τέως εργοδότηες της τη δυσφημούσαν στους νέους ως κακή υπάλληλο.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/04/2021

Ελλάδα