Πολιτισμός

Αποκλειστική συνέντευξη της Νατάλια Βοντιάνοβα στο BHMAGAZINO

02.04.2021 | 14:05

Το «BHMAGAZINO» συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες και αποκλειστικότητες μέσα από συνεντεύξεις ισχυρών προσωπικοτήτων του κόσμου.

Αυτή την Κυριακή το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλο την διάσημη παγκοσμίως Νατάλια Βοντιάνοβα.

Super model σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Αντουάν Αρνό (ο πεθερός της Μπερνάρ είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη), γυναίκα με εξαιρετική φιλανθρωπική δράση, η οποία ανέλαβε πρόσφατα σημαντικό ρόλο στα Ηνωμένα Έθνη, ενώ διατηρεί δικό της Ίδρυμα το οποίο παρέχει βοήθεια στα παιδιά με αναπηρία.

Η Βοντιάνοβα είναι ίσως το μοναδικό μοντέλο μαζί με την Ζιζέλ Μπούντχεν που έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις καμπάνιες των σημαντικότερων οίκων του κόσμου. Είναι ένα παντοτινό top model.

Διαβάστε στην συνέντευξή της αποκλειστικά για το «BHMAGAZINO» τι λέει για την Ελλάδα, τους Έλληνες φίλους, την παγκόσμια πανδημία, την οικογένειά της, την επιθυμία της να κάνει τον κόσμο καλύτερο…

Επίσης, στο «BHMAGAZINO» θα βρείτε όπως πάντα και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα για την τέχνη, την όπερα, την πολιτική, το βιβλίο, τα ταξίδια και ανθρώπους που ξεχωρίζουν…

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/04/2021

Πολιτισμός