Αθλητικά

Εκπρόσωποι της Super League στην ΕΕ της ΕΠΟ όλοι οι «Big 4»

31.03.2021 | 20:51 Eνσωμάτωση

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν τη Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με σχεδόν ομόφωνη απόφαση.

Με την παρουσία εκπροσώπων Ολυμπιακου, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε η σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μετά την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στη θέση του προέδρου του συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφασίστηκε ομόφωνα, ότι εκπρόσωποι της Λίγκας στην ΕΕ της Ομοσπονδίας να είναι οι αντίστοιχοι των Big 4 στη Super League. Οπως και στην προηγούμενη σύνθεση.

Έτσι, στις θέσεις των εκπροσώπων της Λιγκας στην εκτελεστική της ΕΠΟ ψηφίστηκαν ο Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), ο Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) και ο Αλέξης Αλεξιου (ΑΕΚ), ενώ 4ος εκπρόσωπος είναι ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικαρης, εξ οφιτσιο ως πρόεδρος της Super League.

Πρόταση του Ολυμπιακού για μεταφορά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Πρόταση να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου νωρίτερα από τις 22 Μαΐου που είναι προγραμματισμένος και συγκεκριμένα την Δευτέρα 3/5, υπέβαλλε ο Ολυμπιακός στη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League.

Στόχος είναι να τελειώσει μια εβδομάδα νωρίτερα η σεζόν κι έτσι οι ομάδες να έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που φέτος θα ξεκινήσουν ιδιαίτερα νωρίς.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 31/03/2021