Πολιτική

Μητσοτάκης : Επίσκεψη στη Λιβύη την επόμενη εβδομάδα

30.03.2021 | 18:44 Eνσωμάτωση

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού έρχεται ως συνέχεια και της πρόσφατης τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον νέο Πρωθυπουργό της Λιβύης Αμπντούλ Χαμίντ Νταμπέιμπα.

Επίσκεψη στη Λιβύη προγραμματίζει την επόμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς μετά την πολιτική αλλαγή στη βορειοαφρικανική χώρα η Αθήνα εμφανίζεται έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις της και να διεκδικήσει τον ρόλο που της αναλογεί στην επόμενη ημέρα μίας σημαντικής, για τα ελληνικά γεωστρατηγικά συμφέροντα, χώρας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος», η επίσκεψη του Πρωθυπουργού αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (η οριστική ημερομηνία θα καθοριστεί εντός των προσεχών 24ώρων).

Εθνικό Τυφέκιο: Από το 2022 λέει ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος

Όπως είπε λοιπόν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας χθες στη Βουλή, από το τέλος του τρέχοντος έτους θα είναι έτοιμη όλη η διαδικασία για να μπει ξανά σε ανάπτυξη και παραγωγή το νέο εθνικό τυφέκιο.

Σύμφωνα με πηγές του MEGA τέσσερις είναι οι υποψήφιοι οποίοι φαίνεται να έχουν την πρωτοπορία, σε κάθε περίπτωση είναι μια αξιολόγηση η οποία θα πάρει αρκετό καιρό.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/03/2021