Κόσμος

Ο Κάρολος έφυγε από την Ελλάδα «θριαμβευτής»

26.03.2021 | 18:05 Eνσωμάτωση

Ο πρίγκιπας Κάρολος έλαμψε στην επίσκεψη του στην Ελλάδα, έκλεψε τις εντυπώσεις όμως όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Βρετανία.

Τα δημοσιεύματα τον αγκαλιάζουν, ακολουθώντας κάθε του βήμα.

«O πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης είναι στην Αθήνα για τις επετειακές εκδηλώσεις. Ο πρίγκιπας απέτισε τιμή στη χώρα που γεννήθηκε ο πατέρας του σχεδόν πριν από έναν αιώνα» ανέφεραν και συμπλήρωναν: «Το χρυσό μετάλλιο αξίας του Πολίτη απονεμήθηκε στον Πρίγκιπα Κάρολο στην Αθήνα γράφει σήμερα η Daily Mail, φιλοξενώντας εκτενές φωτογραφικό υλικό από την διήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα».

Έρχεται η διαδοχή;

Θα είναι ο νέος βασιλιάς ο Κάρολος μέσα στον επόμενο μήνα; Μια εκτίμηση – «βόμβα» σχετικά με τη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο έκανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Φαίνεται πως η διαδοχή του θρόνου έχει αργήσει ήδη αρκετά. Περιμένει εδώ και 54 χρόνια και για διάφορους λόγους: το διαζύγιό του και ο θάνατος της Νταϊάνα που μείωσαν την δημοτικότητά του, αλλά και το σήριαλ Μέγκαν – Χάρι που όπως φάνηκε είχε πολλά επεισόδια.

Ο πρίγκιπας Κάρολος πάντως τα τελευταία χρόνια χαίρει πολλών αρμοδιοτήτων καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει τον ρόλο του. Στοιχείο που δείχνει οτι είναι πολύ πιο κοντά ο Κάρολος στο στέμμα παρά ο Γουίλιαμ.

Μιλώντας στο LIVE NEWS η Ιφιγένεια Μουμτζή, κάτοικος Λονδίνου, τόνισε ότι οι πληροφορίες στη Βρετανία αναφέρουν ότι η Ελισάβετ θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος της ζωής της, όπως είχε δεσμευτεί το 1947, σε ηλικία 21 ετών.

«Οι φήμες κυκλοφόρησαν όταν ο βασιλιάς Φίλιππος μπήκε στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί, ενώ η άλλη ανέφερε ότι ο Κάρολος θα γινόταν βασιλιάς στα 70α του γενέθλια, κάτι που έπρεπε να γίνει πέρυσι» σημείωσε η κυρία Μουμτζή, προσθέτοντας ότι το παλάτι ανακοίνωσε 4μερη αργία για τον Ιούνιο του 2022 με την ευκαιρία των 70 ετών της Ελισάβετ στο θρόνο.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 26/03/2021