Ελλάδα

Ψυχικό: «Ικανός για όλα ο 58χρονος» – Τι λέει ο Κούγιας για την εύρεση του κατηγορουμένου για το ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό

24.03.2021 | 17:26 Eνσωμάτωση

Συνελήφθη τα ξημερώματα ο 58χρονος θεατρικός παραγωγός, σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή «μαμούθ» από τέσσερις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος μερικών από τα θύματα της κλοπής, σημείωσε ότι η αστυνομία έκανε εξαιρετική δουλειά η οποία την οδήγησε στη σύλληψη του 58χρονου.

«Η αστυνομία προχώρησε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Έκαναν ανάλυση όλων όσων μπήκαν στον χώρο των θυρίδων και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν με επιστημονικό τρόπο διερεύνηση DNA και αφού με τον έλεγχο του DNA κατέληξαν σε ορισμένα πρόσωπα, άρχισαν να ψάχνουν το εγκληματολογικό παρελθόν τους».

Σύμφωνα με τον συνήγορο των θυμάτων, ο 58χρονος έχει εγκληματολογικό παρελθόν εξού και άρχισε η φυσική παρακολούθησή του από την ΕΛ.ΑΣ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά περιμένουμε να δούμε αν θα οδηγηθούμε στην ανεύρεση των κοσμημάτων».

Ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για το πώς έγινε η κλοπή των θυρίδων.

«Όλα τα ενδεχόμενα μπορεί να έχουν συμβεί. Όταν ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εξοικειωμένος με το έγκλημα έχει επιλέξει σαν τρόπο ζωής να επιβιώνει έτσι, είναι ικανός για όλα», κατέληξε ο συνήγορος.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 24/03/2021