Ελλάδα

Πάτρα: Πελάτες σε γυμναστήριο και θαμώνες σε καφενείο

24.03.2021 | 15:33

Και ενώ η χώρα βράζει καθημερινά από τον κορωνοϊό κάποιοι δεν ακολουθούν τα μέτρα. Στην Πάτρα σε ένα γυμναστήριο αλλά και σε ένα καφενείο η αστυνομία ανακάλυψε ότι υπήρχαν θαμώνες.

Το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί της Πάτρας έκαναν έφοδο σε γυμναστήριο στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων και διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε κανονικά, παραβιάζοντας τα μέτρα.

Μάλιστα μέσα δεν ήταν ένας, ούτε δύο, αλλά 8 πελάτες που ήθελαν να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση, αγνοώντας τα μέτρα για αποφυγή του συνωστισμού.

Στον υπεύθυνο του γυμναστηρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν τα 8 άτομα που βρίσκονταν στον χώρο και γυμνάζονταν.

Έφοδος και σε καφενείο

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας όμως εντόπισαν και άλλους παραβάτες, αυτή τη φορά σε καφενείο στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, έκαναν έφοδο στο κατάστημα που λειτουργούσε παράνομα.

Ο υπεύθυνος του καφενείου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και το πρόστιμο που θα του επιβληθεί μπορεί και να υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ αφού είναι ανάλογο των τετραγωνικών του καταστήματος.

Την ίδια στιγμή, στο «κόκκινο» βρίσκονται τα νοσοκομεία της πόλης, με μόλις μία κλίνη ΜΕΘ να είναι διαθέσιμη.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/03/2021

Ελλάδα