Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Άνανδρη επίθεση και ανελέητο γρονθοκόπημα σε σύζυγο αστυνομικού

24.03.2021 | 14:46

Άγρια επίθεση με ανελέητο γρονθοκόπημα δέχτηκε χθες το μεσημέρι, έξω από το σπίτι της στους Αμπελόκηπους μια γυναίκα. Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στους άνδρες της ασφάλειας δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή την πλησίασαν και αφού την ρώτησαν αν είναι σύζυγος αστυνομικού άρχισαν να την χτυπούν με μανία πιθανώς και με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Πηγές της Ελληνικής αστυνομίας αφήνουν μέχρι αυτή τη στιγμή ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της επίθεσης.

Συναγερμός ;Eχει σημάνει στην αστυνομία μετά την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας συζύγου αστυνομικού στη μέση του δρόμου στους Αμπελόκηπους.

Λίγο μετά τις 11 και μισή η σύζυγος του αστυνομικού βγαίνει από το σπίτι της και αρχίζει να περπατά. Ξαφνικά μία μοτοσικλέτα στην οποία επιβαίνουν δύο μαυροφορεμένα άτομα σταματούν δίπλα της.

Ένας από τους δύο κατεβαίνει από τη μηχανή και την πλησιάζει. Τη ρωτά «είσαι η γυναίκα του αστυνομικού;», εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί και ο νεαρός αρχίζει να την χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο. Αμέσως μετά ως δράστης ανεβαίνει σε μηχανή και οι δύο εξαφανίζονται.

Το θύμα της επίθεσης στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τους δύο δράστες έτρεξε και μπήκε σε πιλοτή πολυκατοικίας.

Άμεσα στο σημείο φτάνουν ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ. Η τραυματισμένη γυναίκα τρομοκρατημένη περιγράφει όσα έζησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον τρεις φορές κατά το παρελθόν άγνωστοι είχαν πετάξει έξω από το σπίτι του αστυνομικού τρικάκια με απειλητικό περιεχόμενο, τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Αθηνών που αναζητά τους δράστες της επίθεσης.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα για να εντοπιστούν οι δύο δράστες του ξυλοδαρμού. Η ίδια υποστηρίζει ότι τα άτομα ήταν νεαρής ηλικίας και φορούσαν μάσκες. Από την αστυνομία αφήνουν ανοιχτά όλα τα σενάρια.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/03/2021

Ελλάδα