Ελλάδα

Βόλος: Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων από φροντιστή σε ακαδημία ποδοσφαίρου

17.03.2021 | 14:15 Eνσωμάτωση

Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών σε ακαδημία ποδοσφαίρου - Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία

Όλο και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στον αθλητισμό που αυτή την φορά έρχεται από τον Βόλο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο νεαρός που είχε συνεργασία με Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος φέρεται να έστελνε φωτογραφίες σε πολλά ανήλικα αγόρια.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία, σε συνεργασία με την Εισαγγελία Βόλου, για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Όλα ξεκίνησαν προ 15 ημερών περίπου, όταν έγινε προφορική καταγγελία γονέα ότι ένας άνδρας περίπου 30 χρονών, έστειλε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικου παίκτη συγκεκριμένης ομάδας, γυμνή φωτογραφία του, συνοδευόμενη από προκλητικό μήνυμα.

Ακολούθησε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ανάλογο μήνυμα και σε δεύτερο ανήλικο, όπως κατήγγειλαν οι γονείς του στην Αστυνομία.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν άλλες δύο καταγγελίες γονέων ανήλικων αγοριών στα οποία ο φερόμενος ως δράστης, έστειλε φωτογραφίες του σε άλλα δύο παιδιά, ενώ οι Αρχές αναμένουν και άλλους γονείς να προχωρήσουν σε καταγγελίες, για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της πράξης του φερόμενου ως δράστη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 17/03/2021