Αθλητικά

Εκλογές ΕΠΟ: Άνεμος ελπίδας από τις υποψηφιότητες των πρωταθλητών Ευρώπης

17.03.2021 | 13:52 Eνσωμάτωση

Την εκλογή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ διεκδικούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Χαριστέας, Σεϊταρίδης, Παπαδόπουλος, Ανατολάκης και Καφές οι οποίοι έθεσαν υποψηφιότητα στοχεύοντας στην διοικητική ανανέωση της Ομοσπονδίας.

Φως στο τούνελ ρίχνουν οι υποψηφιότητες προσωπικοτήτων που τίμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα και στα υψηλότερα επίπεδα, εντός και εκτός συνόρων, με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, όπως και με τους συλλόγους με τους οποίους πρωταγωνίστησαν επί σειρά ετών.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης Άγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Παντελής Καφές όπως και ο επίσης διεθνής ποδοσφαιριστής και 10 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας, Γιώργος Ανατολάκης, διεκδικούν πλέον την εκλογή τους ως μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η ενεργοποίηση των 4 προσωπικοτήτων που τόσα προσέφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από τις γραμμές αλλά όποτε τους δόθηκε η δυνατότητα και σε διοικητικούς ρόλους, φέρνει αισιοδοξία και δικαιολογεί την ύπαρξη ελπίδας καθώς θέτει τις προϋποθέσεις δυναμικής αλλαγής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, απέναντι στο κλασικό παραγοντικό κατεστημένο.

Μαζί τους κατέθεσαν υποψηφιότητα εκλογής στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης και η Βίκυ Δημητρακοπούλου, από την ΕΠΣ Ηλείας.

Αίσθηση πάντως προκαλεί η υποβολή και δεύτερης υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας στις εκλογές της 27ης Μαρτίου, δοθέντος ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας, τίθεται αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, που παρουσιάζεται ως υποψηφιότητα προσδοκίας για ουσιαστική αλλαγή για το “αύριο” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 17/03/2021