Αθλητικά

Άνεμος ελπίδας από τις υποψηφιότητες πρωταθλητών Ευρώπης

17.03.2021 | 20:48 Eνσωμάτωση

Την εκλογή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ διεκδικούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Χαριστέας, Παπαδόπουλος, Ανατολάκης, Καφές και Σεϊταρίδης, οι οποίοι έθεσαν υποψηφιότητα στοχεύοντας στη διοικητική ανανέωση της Ομοσπονδίας.

Φως στο τούνελ ρίχνουν οι υποψηφιότητες προσωπικοτήτων που τίμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα και στα υψηλότερα επίπεδα εντός και εκτός συνόρων με τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας όπως και με τους συλλόγους με τους οποίους πρωταγωνίστησαν επί σειρά ετών.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης Άγγελος Χαριστέας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σημήτρης Παπαδόπουλος, Παντελής Καφές όπως και ο επίσης διεθνής ποδοσφαιριστής και 10 φορές πρωταθλητής ελλάδας Γιώργος Ανατολάκης διεκδικούν την εκλογή τους ως μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η ενεργοποίηση των 5 προσωπικοτήτων που τόσα προσέφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από τις γραμμές αλλά όποτε τους δόθηκε η δυνατότητα και σε διοικητικούς ρόλους φέρνει αισιοδοξία και δικαιολογεί την ύπαρξη ελπίδας καθώς θέτει τις προϋποθέσεις δυναμικής αλλαγής στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απέναντι στο κλασικό παραγωγικό κατεστημένο.

Μαζί τους κατέθεσαν υποψηφιότητα εκλογή στην εκτελεστική επιτροπή της επο πρόεδρος της ΕΠΣ χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης και η Βίκυ Δημητρακοπούλου από την υψηλή αίσθηση πάντως προκαλεί η υποβολή και δεύτερης υποψηφιότητας για τη θέση του προέδρου της ομοσπονδίας στις εκλογές της 27η μαρτίου.

Δοθέντος ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας τίθεται στο παραπέντε αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή ευρώπης του 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη που παρουσιάζεται ως υποψηφιότητα προσδοκίας για ουσιαστική αλλαγή για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι πριν λίγες ώρες η ΕΠΣ βοιωτία στήριζε ζαγοράκη για την προεδρία. Η υποψηφιότητα Νίκα που φέρεται ότι υποστηρίζεται από την ΑΕΚ χαρακτηρίζεται ως διασπαστική και προκαλεί ιδιαίτερη και αρνητική εντύπωση καθώς είχε συμφωνηθεί κοινής αποδοχής υποψηφιότητα του Ζαγοράκη.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 17/03/2021