Αθλητικά

Με Μπα και Βρουσάι για την υπέρβαση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

17.03.2021 | 14:20 Eνσωμάτωση

Ένα μικρό θαύμα θα προσπαθήσουν να πετύχουν κόντρα στην Άρσεναλ οι «ερυθρόλευκοι» στον επαναληπτικό του 1-3 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός, έχει κερδίσει ήδη δύο φορές μέσα στο «Emirates» και θέλει να το κάνει άλλη μια φορά, κυνηγώντας όλες τις πιθανότητες που έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» μπήκαν ο Μάριος Βρουσάι και ο Οσεϊνού Μπα, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν, όχι όμως και οι Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βαλμπουενά και Χασάν.

«Η νοοτροπία μας είναι η ίδια, η νοοτροπία με την οποία προσεγγίζουμε το παιχνίδι δεν αλλάζει» ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα σοβαρό μειονέκτημα απέναντι στην Άρσεναλ, όμως ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα μπορούν να συμβούν και υπάρχουν πολλές ιστορίες που ο ηττημένος έχει αντέξει και έχει ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν εμείς πάμε με πάρα πολύ θετική σκέψη στην Άρσεναλ παρόλο που γνωρίζουμε ότι το πλεονέκτημα το έχει Άρσεναλ» πρόσθεσε ο Πορτογάλος.

«Πρώτα απ όλα πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Ο ίδιος πιστεύει στον εαυτό του. Πρέπει να προσπαθούμε μέχρι το τέλος και να είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό» τόνισε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 17/03/2021