Ελλάδα

Ένα ακόμη παράνομο «κορωνο – πάρτι» με 98 άτομα το βράδυ του Σαββάτου

14.03.2021 | 19:56 Eνσωμάτωση

Πολλοί χθες το έκαψαν με την ψυχή τους… 98 άτομα διασκέδαζαν σαν να μην υπάρχει αύριο στην Πάτρα Μάλιστα οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες, την περασμένη εβδομάδα είχαν διοργανώσει ξανά καρναβαλικό πάρτι. Από την άλλη στην Κρήτη δεν αρκέστηκαν στη διασκέδαση έριξαν και μπαλωθιές, κάτι που όμως όπως θα δούμε έφερε στην παρέα και αστυνομικούς.

Σε αυτό το σπίτι στην περιοχή Μιντιλόγλι της Πάτρας Έγινε χθες το βράδυ ένα ακομη παράνομο κορωνο-πάρτι.

98 άτομα διασκέδαζαν μέχρι τα ξημερώματα σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός. Παρ όλο που η Αχαΐα βρίσκεται σε βαθύ κόκκινο και χθες κατέγραψε 105 νέες μολύνσεις, νεαρά άτομα δείχνουν να αδιαφορούν.

Μάλιστα οι διοργανωτές του ξέφρενου κορωνοπαρτυ έκλεβαν και ρεύμα κατ εξακολούθηση για να πραγματοποιούν τα παρανομα αποκριατικα γλεντια εν μέσω πανδημίας .

Μάλιστα οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες, την περασμένη εβδομάδα ειχαν διοργανώσει ξανά καρναβαλικό πάρτυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας.

Ο ένας από τους δύο διοργανωτές συνελήφθη εκ νέου τα ξημερώματα ενώ ο δεύτερος κατόρθωσε να διαφύγει και τον αναζητά η αστυνομία.

Κορωνοπάρτι διοργανώθηκε και στην Κρήτη. Μάλιστα, οι … μπαλωθιές ήταν εκείνες που κινητοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε μάζωξη για έναν νεαρό που θα πήγαινε φαντάρος.

Ένα ακόμη πάρτι έγινε και στην Ιτεα από μια νεαρή κοπέλα. Αστυνομικοί συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια και της επέβαλλαν προστιμο, ενώ προστιμα επιβλήθηκαν και σε ακομη εξι ατομα που συμμετείχαν στο παρτυ.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/03/2021