Κόσμος

Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί μετά τη συνέντευξη Μέγκαν – Χάρι

14.03.2021 | 21:11 Eνσωμάτωση

Μία εβδομάδα μετά την εκρηκτική συνέντευξη Μέγκαν - Χάρι στην Όπρα Γουίνφρει και οι κλυδωνισμοί συνεχίζονται ανάμεσα στο ζευγάρι και το Παλάτι.

Μία εβδομάδα μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γούινφρει ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ όχι μόνο δεν προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά τα οξύνουν και άλλο.

Τον Φεβρουάριο δύο από τα ανώτερα μέλη του βασιλικού προσωπικού επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς περί εκφοβισμού του προσωπικού από την Μέγκαν.

Στην συνέντευξη, μάλιστα, η Μέγκαν τόνισε σε όλους τους τόνους ότι η βασιλική οικογένεια δεν είχε ποτέ την πρόθεση να την προστατέψει.

«Από τότε που παντρευτήκαμε και όλα άρχισαν να επιδεινώνονται κατάλαβα ότι όχι μόνο δεν με προστάτευαν αλλά προτιμούσαν να πουν ψέματα για να προστατέψουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Η Μέγκαν Μάρκλ ζητά τώρα ζητά επιτακτικά να δει το έγγραφο που αποδεικνύει τις κατηγορίες εναντίον της από το προσωπικό.

«Η βασιλική οικογένεια υποτίμησε πόσο πολύ μπορούν να τραβήξει το σκοινί η Μέγκαν και ο Χάρι.Μας εξέπληξαν όλους.»

Το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα αναλάβει μία εξωτερική νομική εταιρία και ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στην έρευνα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/03/2021