Ελλάδα

Συγκλονίζει η Ιωάννα στην πρώτη συνέντευξή της μετά την επίθεση με βιτριόλι

12.03.2021 | 14:31 Eνσωμάτωση

Το μαρτύριο που έζησε και συνεχίζει να ζει η Ιωάννα, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, έρχεται στο φως μέσα από τις σελίδες του περιοδικού ΟΚ, που κυκλοφορεί σήμερα εκτάκτως, μαζί με τα «ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ». Το περιοδικό φιλοξενεί την πρώτη συνέντευξη και την πρώτη φωτογραφία της άτυχης κοπέλας μετά από εκείνη τη δραματική στιγμή που άλλαξε τη ζωή της, ενώ στο MEGA, μίλησε και η γιατρός της.

Είναι αναγκασμένη να τη φορά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Τη βγάζει μόνο την ώρα του φαγητού. Η Ιωάννα δεν θα μπορέσει να αποχωριστεί τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμη την ιατρική θεραπευτική μάσκα και τα ειδικά ρούχα τραύματα.

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, ο Γολγοθάς της κοπέλας συνεχίζεται.

«Πέρα από τους λόγους της εικόνας μου που δεν με κάνει να νιώθω άνετα να κυκλοφορώ δεν μπορώ να εκτεθώ στο φως της μέρας για λόγους ευαισθησίας. Δεν μπορώ να εργαστώ για πρώτη φορά στη ζωή μου, το ίδιο και η μητέρα μου που με φροντίζει καθημερινά, αφού η όραση και η κίνησή μου δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί».

Στην πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ η Ιωάννα μιλά για τις δυσκολίες της καθημερινότητάς της.

«Ακόμα κι αν θέλω να πιω νερό, δεν μπορώ, πρέπει να πιω με καλαμάκι».

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η γιατρός της Ιωάννας και περιέγραψε τον καθημερινό της Γολγοθά.

Η Ιωάννα δε διστάζει να μιλήσει για το φόβο που ένιωθε μέχρι να συλληφθεί η 35χρονη κατηγορούμενη.

«Αναρωτιόμουν πώς ήταν δυνατόν να έχω ενοχλήσει κάποιον χωρίς να το έχω καταλάβει ώστε να με μισεί τόσο που να με κυνηγά με μανία ξανά και ξανά για να με σκοτώσει».

Ο δρόμος για την επούλωση των τραυμάτων μακρύς. Η Ιωάννα έχει κάνει οκτώ χειρουργεία και έπονται πολλά ακόμη. Η πανδημία και η πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία καθυστερούν τη διαδικασία.

Κατάθεση ψυχής από την Ιωάννα στη συνέντευξη του περιοδικού ΟΚ με τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/03/2021