Πολιτισμός

«Σπίτι με το MEGA» με τον Πάνο Κιάμο

12.03.2021 | 13:38 Eνσωμάτωση

Μία ακόμη μεγάλη μουσική βραδιά ετοιμάζει για τους τηλεθεατές του το MEGA. Αύριο Σάββατο στις εννέα το βράδυ το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Πάνο Κιάμο, Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής θα μας χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη επιτυχίες.

O αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, Πάνος Κιάμος έρχεται να μας διασκεδάσει στο «Σπίτι με το MEGA», αύριο Σάββατο 13 Μαρτίου στις 21:00, σε μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη επιτυχίες που θα μας ξεσηκώσουν.

Ο τραγουδιστής που συνέδεσε το όνομα του με τη νυχτερινή διασκέδαση, υποδέχεται τους τηλεθεατές του MEGA στο καλλιτεχνικό του σπίτι, το Posidonio Music Hall..

Τραγούδια που αγαπήσαμε ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη «Σαν ταινία παλιά», με την αξεπέραστη φωνή του Πάνου Κιάμου.

Σε αυτό το πάρτι, όμως, ο Πάνος Κιάμος δε θα είναι μόνος! Δίπλα του η Josephine ερμηνεύοντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Παλιόπαιδο» και τις pop επιτυχίες της, οι εκκεντρικοί Goin’ Through, ο καλός του φίλος και συνεργάτης Bo και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης που θα ερμηνεύσει κι αυτός το νέο του τραγούδι «Καιρό τώρα πάει».

Οι εκπλήξεις της βραδιάς δε σταματούν εδώ!

Ο Πάνος Κιάμος παρουσιάζει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στο MEGA, το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Στα Χειρότερα».

Όλοι οι δρόμοι αύριο το βράδυ στις 21:00 οδηγούν στο «Σπίτι με το MEGA», με τον Πάνο Κιάμο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/03/2021