Κόσμος

Ειδήσεις από τον κόσμο με τη ματιά του MEGA

12.03.2021 | 13:34 Eνσωμάτωση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε από αθλητική εκπομπή στην Κολομβία, που λίγο έλειψε να έχει τραγικές συνέπειες, έναν καλλιτέχνη στις Φιλιππίνες που φτιάχνει έργα τέχνης από σκουπίδια και ένα ζευγάρι που δέθηκε με αλυσίδα για να διορθώσει τα προβλήματα στη σχέση του.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διορθώσει τα προβλήματα στη σχέση του σκέφτηκε ζευγάρι στην Ουκρανία. Η Βικτόρια και ο Αλεξάντερ δέθηκαν με αλυσίδα.

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, κανείς από τους δύο δεν έχει προσωπικό χώρο και κάνουν τα πάντα μαζί, από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ μέχρι την προσωπική τους περιποίηση στο μπάνιο.

Μία σοκαριστική στιγμή βιώνουν δημοσιογράφοι και καλεσμένοι στο τηλεοπτικό πλατό αθλητικής εκπομπής στην Κολομβία. Γιγαντοοθόνη ξεκολλά από τον τοίχο και χτυπά με δύναμη στην πλάτη έναν από τους δημοσιογράφους. Το δυνατό χτύπημα και το βάρος της οθόνης σπρώχνουν βίαια τον Κάρλος Ορντούζ που χτυπά το και το κεφάλι του στο τραπέζι που βρίσκεται μπροστά του. Παρά το βίαιο χτύπημα ο δημοσιογράφος είναι καλά στην υγεία του και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή.

Διαφορετικό νόημα στην ανακύκλωση δίνει ένας καλλιτέχνης στις Φιλιππίνες. Δημιουργεί έργα τέχνης από σκουπίδια. Ο Γκίλμπερτ ξεκίνησε το 2019 και για τα έργα του χρησιμοποιεί μείγμα τεμαχισμένων πλαστικών, ληγμένα χρώματα και υπολείμματα ξύλου από κατεδαφισμένα σπίτια.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/03/2021