Κόσμος

O πρίγκιπας Γουίλιαμ σπάει τη σιωπή του

11.03.2021 | 18:43 Eνσωμάτωση

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Χάρι, Γουίλιαμ, ήταν ο πρώτος από τη βασιλική οικογένεια που απάντησε στην κάμερα μετά την εκρηκτική συνέντευξη Μέγκαν Χάρι στην Όπρα Γουίνφρι.

-‘Εχετε μιλήσει στον αδελφό σας μετά τη συνέντευξη;
-Όχι, δεν του έχω μιλήσει.Αλλά θα το κάνω
-Μπορείτε να σχολιάσετε αν η βασιλική οικογένεια είναι ρατσιστική
-Μόνο ρατσιστική οικογένεια δεν είμαστε!

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έκαναν προγραμματισμένη επίσκεψη σε σχολείο στο ανατολικό Λονδίνο

Ήταν φανερό – έστω και πίσω από τη μάσκα – ότι ο διάδοχος του θρόνου ήταν ειρωνικός ενώ δίπλα του η σύζυγος Κέιτ δε σταμάτησε και προχώρησε.

Πηγές των βρετανικών μέσων αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν πολύ απογοητευμένος από τη συνέντευξη και η Κέιτ αισθάνθηκε απαίσια που η Μέγκαν αποκάλυψε δημόσια την προστριβή τους.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θεωρούν ότι οι συνομιλίες θα μπορούσαν να γίνουν ιδιωτικά.

Ο Κάρολος είχε αρνηθεί να σχολιάσει…

Ο κλάδος ελαίας της Ελισάβετ στον Χάρι

Η Ελισάβετ σκοπεύει να κάνει πρώτη κίνηση για να ηρεμήσει η κατάσταση .

«H βασιλική οικογένεια βλέπει το ζήτημα ως οικογενειακό. Όμως όλη η χώρα, όλος ο κόσμος μιλά γι’ αυτό. Ακόμη κι αν η βασιλική οικογένεια σιωπά, ο υπόλοιπος κόσμος εξακολουθεί να μιλά.»

Έχοντας αποκτήσει εξαιρετική εμπειρία από μεγάλες κρίσεις καθόλη τη διάρκεια της μακραίωνης θητείας της διαχειρίζεται κάθε υπόθεση με απόλυτη ψυχραιμία

Η Daily mail αναφέρει ότι η Βασίλισσα θα πάρει τηλέφωνο το Χάρι τις επόμενες ημέρες ενώ έχει εκδώσει διαταγή προς το προσωπικό να μην συζητάει τίποτα από όσα γίνονται στο Παλάτι δημοσίως.

«Περίμενα ότι θα έλεγαν κάτι περισσότερο από το ότι θα χειριστούν το ζήτημα ιδιωτικά, επειδή τίποτα από όσα κάνει η μοναρχία δεν είναι ιδιωτικό.»

Επιθετικός απέναντι στη Μέγκαν παραμένει ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν μετά την παραίτηση του από το ITV, την οποία αρκετοί στη Βρετανία χαρακτηρίζουν ως απόλυση.

«Μέγκαν Μαρκλ, απλά σταμάτα να πετάς λάσπη στη βασιλική οικογένεια. Κερδίζεις αρκετά χρήματα από τους τίτλους που σου έδωσαν.»

Μπορείς απλά να μαζεύεις τα λεφτά και να σταματήσεις να τους αμαυρώνεις.

Η πρωινή εκπομπή του ITV ξεπέρασε για πρώτη φορά σε τηλεθέαση την εκπομπή του BBC κατά την τελευταία ημέρα της παρουσίας του Πιρς Μόργκαν σε αυτή.

Στο πλευρό του ζεύγους τάχθηκε και η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ χαρακτηρίζοντας τη Μέγκαν παράδειγμα προς μίμηση, ως μια γυναίκα που σπάει τους κανόνες δίνοντας κουράγιο σε όλες.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/03/2021