Ελλάδα

Πάτρα: Ξέφρενο «κορωνοπάρτι» με 200 άτομα

07.03.2021 | 20:03

Πάρτι σαν να μην υπάρχει αύριο και σίγουρα σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός, οργανώθηκε χθες βράδυ στην Πάτρα.

Χθες το βράδυ, στην περιοχή της Περιβόλας στην Πάτρα, έγινε παράνομο πάρτι, χωρίς μέτρα προστασίας. Εικόνες που προκαλούν, με τους νεαρούς να συμπεριφέρονται σα να μην υπάρχει κορωνοϊός.

Συνωστισμός, αλκοόλ και… αδιαφορία

Παρόλο που η Αχαΐα βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο», νεαροί δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για την κρισιμότητα της κατάστασης. Συγκεντρώθηκαν σε σπίτι στην Πάτρα και έκαναν ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Περίπου 200 νεαροί διασκέδασαν, με άφθονο αλκοόλ, χορεύοντας ο ένας πάνω στον άλλον. Αντί για μάσκες προστασίας, φόρεσαν αποκριάτικες μάσκες.

Μάλιστα κάποιοι από τους συμμετέχοντες, απτόητοι, ανέβασαν στόρι και φωτογραφίες στο Ιnstagram.

Για το κορωνοπάρτι ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο, όμως οι περισσότεροι από τους θαμώνες κατάφεραν να ξεφύγουν του ελέγχου εγκαταλείποντας το πάρτι μέσω γειτονικών χωραφιών.

Στο «βαθύ κόκκινο» η Αχαΐα

Κάποιοι εξακολουθούν να «παίζουν» με την υγεία τους και την υγεία των συμπολιτών τους την ώρα που τα νοσοκομεία της Αχαΐας βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση και ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει στα ύψη.

Μόνο τις τελευταίες 5 ημέρες ο αριθμός των νέων μολύνσεων είναι σταθερά τριψήφιος.

Χθες, στην Αχαΐα καταγράφηκαν 106 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 73 στην Πάτρα και τα 20 στην Κάτω Αχαΐα. Σήμερα εντοπίστηκαν άλλα 35 .

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από τις συνεχείς εισαγωγές περιστατικών covid.

Έως και χθες νοσηλεύονταν 75 ασθενείς στην κλινική COVID, 4 στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης, 20 στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται να χρησιμοποιηθεί η Μονάδα του Νοσοκομείου Πύργου αλλά και να γίνουν διακομιδές από την Πάτρα στα Ιωάννινα.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 07/03/2021

Ελλάδα