Καιρός

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου

07.03.2021 | 21:15

Άστατος θα είναι κατά διαστήματα ο καιρός αύριο, Δευτέρα, στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και στα Επτάνησα, με τοπικές βροχές, ασθενούς έως και μέτριας έντασης.

Από το βράδυ της Δευτέρας φαίνεται πως θα ενταθούν οι βροχοπτώσεις στις περιοχές της Πελοποννήσου, ενώ βροχές αναμένεται να σημειωθούν και στα ανατολικά τμήματα του διαμερίσματος.

Οι βροχοπτώσεις θα επηρεάσουν και περιοχές των Κυκλάδων αλλά και την Κρήτη.

Στις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, αλλά και στις ανατολικές νησιωτικές περιοχές ο καιρός θα είναι καλύτερος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές αναμένονται και στη δυτική Μακεδονία, κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Στην Αττική τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, ενώ αργά το βράδυ περιμένουμε και βροχές, ασθενούς έως και μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται επίσης λίγες τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες, που θα εναλλάσσονται με διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 07/03/2021