Αθλητικά

Νίκος Πλυτάς: Κάνει σλάλομ σε πάγο και χιόνια και εντυπωσιάζει

03.03.2021 | 21:05 Eνσωμάτωση

Ο Έλληνας πρωταθλητής Νίκος Πλυτάς άφησε για λίγο τα θαλάσσια σπορ και διέσχισε με snowboard τις χιονισμένες ακτές στη λίμνη Πλαστήρα.

Χιόνι, πάγος και εικόνες που κόβουν την ανάσα. Ο Νικόλας Πλυτάς, πρωταθλητής θαλάσσιων σπορ, επιδόθηκε σε ένα μοναδικό show με φόντο την μαγευτική φύση της Ελλάδας.

Από τα παγωμένα νερά και τις χιονισμένες ακτές της λίμνης Πλαστήρα… στα ρυάκια, τα γεφύρια και τα φυσικά εμπόδια που διέσχισε με το snowboard, στα Περτουλιώτικα Λιβάδια.

«Η εμπειρία στη λίμνη πλαστήρα και στο Περτουλι ήταν μοναδική, με ευχαρίστησε που δημιουργήσαμε ένα βίντεο που δεν έχει γίνει ποτέ σε όλον τον κόσμο και το κάναμε εδώ στην Ελλάδα»

Ο αθλητής βρίσκει πάντα τρόπο να εντυπωσιάζει με τη σανίδα του και να συνθέτει ένα μαγικό υπερθέαμα σε εναλλασσόμενες πίστες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

«Παρά τις δυσκολίες έκανα ότι καλύτερο μπορούσα κι ευχαριστήθηκα κάθε στιγμή.»

Ο Νικόλας Πλυτάς μετρά ήδη 11 χρόνια πρωταθλητισμού και αμέτρητες διακρίσεις σε Πανελλήνιες, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις, κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και όχι μόνο, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και στις εικόνες.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 03/03/2021